Plisségardin Top Down/Bottom Up

Plisségardin med Top Down/Bottom Up-funktion är speciellt utvecklad för att ge maximal frihet när det gäller gardinens placering. Tack vare en särskild funktion kan gardinen både sänkas från toppen och höjas från botten, så att den kan placeras precis där du vill i fönstret. Plisségardiner kombinerar rena raka linjer med fina veck och finns i en mängd färger och vävar. De vackra gardinerna finns i två olika plissébredder; 20 och 32 mm där var och en sätter sin unika prägel i fönstret.

Ljuskontroll
Placera gardinen precis där du vill i fönstret, för effektiv avskärmning utan att stänga ute allt ljus.

Bländning
Finns med speciellt utvecklad väv med metalliserad baksida, framtagen för motverka bländning i TV- och datorskärm utan att stänga ute dagsljus och utsikt.

Underhåll
Har ett stort urval smutsavvisande vävar som ger gardinen ett extra skydd mot smuts och fläckar – dessutom kan de flesta plisségardiner tvättas.

Övrigt
Finns i en rad olika modeller med både LiteRise® och SmartCord® betjäning, så att du slipper långa linor i fönstret. Se video nedanför.

Dessutom fungerar denna gardin med smarta PowerView® Motorisering – där du styr dina gardiner via en app eller fjärrkontroll.

Läs mer om innovativa PowerView® Motorisering.

Läs mer om Plisségardin Top Down/Bottom Up på www.luxaflex.se.

Klicka och hitta din närmaste återförsäljare.

Se hur Luxaflex® Plisségardiner Top Down/Bottom Up med LiteRise® fungerar
Plisségardin med Top Down/Bottom Up-funktion är speciellt utvecklad för att ge maximal frihet gällande placering av gardinen.